o nama

Aluminijska ili PVC stolarija i bravarija

Primarna djelatnost tvrtke ALU PLANET d.o.o. je proizvodnja, montaža i savjetovanje prilikom odabira visokokvalitetne građevinske aluminijske ili PVC stolarije i bravarije.

Poslovanje tvrtke temelji se na kvalitetnoj proizvodnji, brzoj isporuci i profesionalnoj montaži ALU i PVC stolarije. ALU PLANET specijalizirano je poduzeće za izradu, dobavu i montažu aluminijske bravarije i stolarije, aluminijskih ostakljenih ventiliranih, strukturalnih ili polu strukturalnih fasada, roleta, brisoleja, žaluzina, grilje i drugih aluminijskih konstrukcija.

Koristimo materijale od renomiranih proizvođača aluminijskih profila  i naših poslovnih partnera te nudimo kompletnu izradu proizvoda u svim bojama RAL–a  i DECORAL-a. Nudimo eloksažu i plastifikaciju profila u širokom spektru boja  i imitaciji drveta.

Tržište i povjerenje naših klijenata osvojili smo svojim stručnim pristupom, pomoći u odabiru i vođenju kroz projekt, od vaše ideje do vrhunskog gotovog proizvoda i kontinuiranim osposobljavanjem našeg profesionalnog tima. Uspješno u svakodnevni rad ugrađujemo najnovija svjetska tehnološka i tehnička znanja, a sve u smjernicama i pravilima struke, uz suradnju s vrsnim dobavljačima. 

Kvaliteta naših proizvoda, profesionalni pristup djelatnika,te zadovoljstvo naših klijenata naše su konkurentske prednosti. Ulaganjem u razvoj, edukaciju i tehnologiju želimo zadržati kvalitetu naših usluga i proizvoda na zadovoljstvo naših kupaca. Za Vas smo osigurali i ponudu drvene i aluminijske stolarije koja predstavlja sintezu najnovijih tehnoloških rješenja, dugogodišnjeg iskustva i vrhunske kvalitete!

Obratite nam se s punim povjerenjem

Obzirom na interes i potražnju na tržištu, našu tvrtku smo opremili sa modernim CNC strojevima za izradu stolarije i bravarije. Isto tako usavršili smo svoja znanja u bravarskim radovima crne bravarije, protupožarne bravariji i izradi elementima od inox-a. Uz višegodišnje iskustvo našeg tima te vrhunske reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.

Vrlo rado ćemo Vam pomoći sa stručnim savjetom te izvršiti pažljive izmjere, korektnu ponudu i u konačnici dovršiti posao na obostrano zadovoljstvo. Nudimo Vam demontažu Vaših starih prozora i vrata, odvoz i ekološko zbrinjavanje istih, montažu prema pravilima struke te čak i mogućnost  zidarske obrade nakon ugradnje.